Kupi to tu

www.kupitotu.com

Pravila privatnosti

Kupitotu.com tražilica je informativna i samo je prijenosnik informacija.

Kupitotu.com ne odgovara za informacije o cijenama ili za točnost bilo kojeg sadržaja na svojim Internet stranicama. Web shopovi partneri koji dostavljaju svoje podatke u cjelosti su odgovorni za točnost prikazanog sadržaja.

Za štetu ili gubitak koji su nastali iz razloga što se korisnik oslonio na informacije dobivene na Kupitotu.com stranicama kupitotu.com ne odgovara.

Kupitotu.com se u svakom smislu ograđuje od sadržaja materijala na Internet stranicama web shopova partnera, a kojima je omogućen pristup putem Internet stranica Kupitotu.com. Korisnik pristupa stranicama web shopova isključivo na vlastitu odgovornost.

Kupitotu.com zadržava pravo promjene ovih Pravila privatnosti i obvezuje se objaviti datum zadnjih promjena.

Zaštita privatnosti

Tvrtka Ebit IT svojim tehnološkim rješenjima prati standarde koji se odnose na zaštitu privatnosti korisnika interneta.

Implementacijom naših rješenja našim klijentima i oni preuzimaju navedene načine provođenja zaštite privatnosti korisnika interneta, te održavaju visoki nivo standarda zaštite privatnosti posjetitelja web stranica.

Internet stranice koje je izradila tvrtke Ebit IT d.o.o. koriste internetske "kolačiće" u više navrata.

Prvi "kolačići" su postavljeni od Google analitike i služe za praćenje korisnika dok se isti nalaze na web stranicama na kojim je Google analitika postavljena.

Drugi "kolačići" su postavljeni od strane tvrtke Ebit IT d.o.o. i služe kako bismo označili Vas kao posjetitelja ovih web stranica, te evidentirali da ste upoznati s obavijesti o korištenju internet "kolačića" i nemaju druge funkcije niti mogućnosti.

Treći kolačići su kolačići servisa koje korisnici naših tehnoloških rješenja imaju mogućnosti koristit prema vlastitim potrebama. Podrazumijevaju se servisi kao Facebook, YouTube i slični...

Za sve ostale potrebe vezana uz funkcioniranje web stranica tvrtke Ebit IT d.o.o. svojim klijentima i njihovim posjetiteljima ne postavlja kolačiće već koristiti tehnologije uz koje isti nisu potrebni.

Zahvaljujemo Vam se što koristite navedene "kolačiće".

Ebit IT d.o.o. u svoje ime i u ime korisnika naših tehnoloških rješenja.

Ebit IT kolačići

NAZIV DOMENA - KORISNIK NAŠA NAMJENA KATEGORIJA TRAJANJE
cookie_do_not_show_notice Korisnik Info i signal o prikazanoj obavijesti te izbjegavanju višestrukog prikazivanja istog Vlastiti kolačići Jedna godina

Google analytics kolačići

NAZIV DOMENA - KORISNIK NAŠA NAMJENA KATEGORIJA TRAJANJE
__utma Korisnik Statistika Google Analytics pregleda web stranice Kolačići Google analitike 2 godine
__utmb Korisnik Statistika Google Analytics pregleda web stranice Kolačići Google analitike 30 min
__utmc Korisnik Statistika Google Analytics pregleda web stranice Kolačići Google analitike Privremeno trajanje boravka
__utmz Korisnik Statistika Google Analytics pregleda web stranice Kolačići Google analitike 6 mjeseci

Online servisi kolačići

NAZIV DOMENA - KORISNIK NAŠA NAMJENA KATEGORIJA TRAJANJE
Facebook kolačići facebook.com Plugin Facebook "Like Box" web posjetitelju daje dodatnu vrijednost plugina, te nudi posjetiteljima uvid kako je sadržaj na stranici relevantnim iz perspektive posjetitelja socijalne mreže Facebook. Ako niste prijavljeni na FB, nećete instalirati kolačić. Ako ste prijavljeni na FB plugin instalira sve kolačiće napravljene vanjskim dobavljačima, koje ne kontrolira Ebit IT. Kolačići pribavljači Različito
Youtube kolačići youtube.com Plugin za Youtube sadržaja, plug-in instalira sve kolačiće napravljene vanjskih dobavljača, koje ne kontrolira Ebit IT. Kolačići pribavljači Različito