Kupi to tu

www.kupitotu.com

Vaši proizvodi na kupitotu.com

Kupitotu.com je online vertikalni pretraživač proizvoda koji funkcionira na principu sličnom kao fizički shopping centar. Na jednom mjestu okuplja velik broj online trgovina, skraćuje vrijeme potrage za proizvodima i olakšava korisnicima da brže i jednostavnije dođu do upravo Vaše online trgovine.

Cilj ovog našeg projekta je pomoći Vam povećati svoje online poslovanje. Kupitotu.com je namijenjen svim web shopovima koji žele unaprijediti svoju prodaju i žele ga dodatno oglašavati na Internetu. Ukoliko želite svoje proizvode promovirati na stranicama Kupitotu.com, preuzet ćete .pdf file s daljnjim uputstvima za import podataka na Kupitotu.com. U tom dokumentu naći ćete sve potrebne podatke kako svoj web shop optimizirati za korištenje našeg sustava.

Ukoliko vjerujete da su upravo Vaši proizvodi oličje kvalitete, modernog, oku ugodnog dizajna i ono što bi kupcima prvo zapelo za oko, samo da im se nađe pred očima, na pravom ste mjestu.

Na Kupitotu.com potencijalni kupci jednostavno mogu filtrirati željene proizvode i u najkraćem mogućem roku doći do željene destinacije – Vaše online tgovine. Omogućite im da ne lutaju bespućima Interneta, neka odmah zakorače u ciljane virtualne trgovine i posegnu za policom na kojoj se nalazi upravo Vaš proizvod.

Može li bolje od ovoga? Mi kažemo da može! Pazite sad - mi Vama dovodimo kupce i to potpuno besplatno! Nađite se u našoj bazi, budite bez konkurencije i dopustite nam da zajedničkom suradnjom ostvarimo Vaše ciljeve.